Neem / Nimbový olej lisovaný za studena

Výrobce: Výrobce EU

Model: INCI: Melia Azadirachta Seed Oil

Dostupnost: Na dotaz

Cena: 65,00 Kč

Dostupné varianty:

* Objem:

NEEM / NIMBOVÝ OLEJ LISOVANÝ ZA STUDENA 50ml, 100ml, 250ml.

Nimbový olej je  jedním z nejznámějších léčivých rostlin původem z Indii. Starověké traktáty chválí vynikající léčivé vlastnosti nimbu. Vynikající východní vědec Ali Geelani jej nazval "požehnaný strom." Nimbový olej má vysoký obsah mastných kyselin a dalších užitečných látek. Díky tomu je i podle názoru vědců účinný při onemocnění kůže. Nimbový olej rychle uleví suché pokožce, snadno se vstřebává, pomáhá hojit její poškozené vrstvy a umožňuje jí udržet přirozenou rovnováhu. Velmi dobré výsledky a na rozdíl od běžně užívaných léčiv bez vedlejších účinků byly zaznamenány i po léčbě natolik závažných onemocnění, jako jsou psoriáza (lupénka) nebo i úporné ekzémy.

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže: