Olej z hroznových jader

Výrobce: Výrobce EU

Model: INCI: Vitis Vinifera Seed Oil

Dostupnost: Skladem

Cena: 79,00 Kč

Dostupné varianty:

* Objem:

OLEJ Z HROZNOVÝCH JADER 250ml, 500ml, 1l.

Olej z hroznových jader je již celá staletí využíván v kosmetickém průmyslu a to především pro jeho vysokou antioxidační aktivitu, díky které brání stárnutí buněk pokožky. Ta pak vypadá pevněji a zdravěji. Hroznový olej může být použit samostatně nebo jako součást krémů, mýdel a jiných kosmetických přípravků.

Je vhodný pro zralou pleť se ztrátou elasticity. Je jedním ze základních olejů k výrobě masážních olejů. Je vhodný pro normální a mastnou pleť, do této pokožky se lépe vztřebává a nezanechává pocit mastnoty.

Přídává se jako základ do balzámů na rty, pleťových krémů apod.

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže: